ProDigital Invoice

Bruker dere tid på importering av faktura til deres økonomisystem? Må dere etterkontrollere at fakturaopplysninger i systemet er riktig? Da er kanskje på tide med å forenkle denne prosessen?

ProDigital Invoice er løsningen for din bedrift. ProDigital Invoice er en dokumentflyt-løsning hvor vi konverter faktura til elektroniske filer og leverer direkte til deres økonomisystem.

Resultat: En 100% digital dokumentflyt løsning. Fakturabilde med tilhørende fakturaopplysninger vises i deres økonomi system – klar til godkjenning, betaling og arkivering.

ProDigital Invoice tilbys sammen med OCR-tolking av faktura – det betyr at alle fakturaopplysningene tolkes og leveres sammen med elektroniske filen. Alle filene gjennomgår manuell etterkontroll som garanterer 100% tolkningresultat, slik at dere slipper å bruke tid på etterkontroll.

ProDigital Invoice passer for bedrifter som ønsker å digitalisere fakturaflyten fra ulike formater (pr post, PDF eller epost) til en digitalt format. Produktet har stor fleksibilitet og kan leveres til alle økonomisystemer uten at dere må investere i dyr programvare.

Fordeler med ProDigital Invoice:

  • Manuell kontroll
  • Sømløs integrasjon
  • Levering innen 48 timer
  • Skreddersydd tolking (for eksempel varelinjer)
Regskapsbyrå ERP/Systemleverandør Transport Bedrift AS
ProDigital Invoice Ja Ja Ja Ja
ProDigital EHF Ja Ja Ja Ja
ProDigital Transport Ja
ProAccounting Ja
ProScanning Ja Ja Ja
ProController Ja Ja Ja Ja